Merhaba arkadaşlar umarım yanlış bölüme açmadım konuyu 2 gün önce dolap uygulaması üzerinden bir ürün satın aldım peşin fiyatına 6 taksit seçeneği vardı ve 6 taksit seçeneğini seçerek sipariş verdim ancak kendileri taksit seçeneği seçtiğim halde tek çekim yapmış doğru düzgün bir destek sistemleri yok telefon var onu aradım sesli destek vermiyorlarmış mail atın diyor telefonda kendilerine mail attım bankayla görüşün dediler ona istinaden bankayı aradım incelediler taksit seçeneği varmış ancak tek çekim yapılmış dediler dolap yetkilileriyle iletişim kurmanız lazım dediler tekrardan mail attım bankanın böyle dediğini dedim aynı yazıyı yazmışlar bankayla iletişim kurum dalga geçer gibi kaç tane mail atıyorum hep aynı yazıyı yollayıp duruyorlar.
Ürünü iptal etmek istemiyorum sadece satın aldığım ürünü taksit seçeneği yapsınlar istiyorum ancak karşımda muhatap olacak birini bulamıyorum bunun destek ekibiyle nasıl iletişim kurup konuşabilirim bilen varmı veya daha önce böyle bir durum başına gelen oldumu ne yapmam lazım bilenler bilgi verirse ona göre bir yol çizmek istiyorum şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.