Anlaşılan bazıları gizlilik sözleşmesini okumamış aşşağıda ilgili madde ve linkini bırakıyorum arkadaşlar ayrıca tescilli her firma bulundukları eyalet şehir savcılıklarından gelebilecek yasal kağıt ile tuttukları verileri ve log kayıtlarını teslim ederler VPN ler bile isterseniz onları da okuyabilir siniz gizlilik sözleşmelerini
https://help.instagram.com/155833707900388
Emniyet teşkilatı veya yasal talepler.
Aşağıda belirtilen durumlarda, emniyet teşkilatı ile veya yasal taleplere yanıt olarak bilgi paylaşımında bulunuruz.
Sizin veya başkalarının üçüncü taraf ortaklarla paylaştığınız sizinle ilgili bilgileri nasıl kontrol edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi için Facebook Ayarları'na ve Instagram Ayarları'na gidin.
Ya hocam bu yazılan, hiç başınıza geldi mi biliyor musunuz verip vermediğini? Ben söyleyeyim, vermiyor.
Bu yazılan yasalara kurallara göre olacak çok şey var ama olmuyor. Ben siberdeyken sormuştum bu durumu, yazı yazıyoruz ama hiçbir cevap vermiyorlar dosyalar düşüyor demiştiler. Ayrıca şöyle düşünürsek günde en az 100 d0landırıcılık olayı oluyor sosyal medya da instagram vb. hiç birisinin hesaptan yakalandığını duydunuz mu

. İşin özü vermiyor hocam. Rahat olun. ABD'ye işte ingiltereye avrupaya vs veriyor ama TR'ye hiçbir ülke hiçbir bilgi vermiyor ( balkanlarda bazı ülkeler hariç )