Daha ilkokuldan üniversiteye kadar, en sonunda da askerlikte islam düşmanlığı, peygamber düşmanlığı yapılırken Atatürk de tanrılaştırılıyor. Bu tarihte egörülmüş en büyük toplum mühendisliği olayı. Bugün 1 birim Atatürk düşmanlığı varsa bunun sebebi 100 yıldır yapılan 1000 birim islam düşmanlığıdır.
7 yaşındaki bir çocuk daha ilkokula başladığında din düşmanlığına alıştırılıyor. Öğretmenlerin birçoğu ateist münafık bir sistemde yetiştiği için bıyık altından gülerek her fırsatta din düşmanlığı yapıyorlar.
Bu anlattıklarımı hayatım boyunca her yerde her zaman gördüm. Çoğunluk işine geldiği gibi müşrik münafık olmayı tercih ettiği için bu gerçeği umursamıyor.
İlkokuldan üniveriteye askere kadar her zaman her yerde çağdaşlık özgürlük adı altında içki zina fuhuş teşvik ediliyor, Kuran ve islamdan nefret ettiriliyor.
İslama uymayan herkes islamı kötülüyor ve düşmanı değil mi ?
Güzel mantıkmış.
Hayatım boyunca fuhuşu zinayı içkiyi öven birini görmedim. İçki içmeye arkadaşını davet ettiğinde içki islama ters diye bak işte islam düşmanı diyorsun anlaşılan.
Konunun islamla alakası yok. Yapılanlar başka dinlerle'de ters düşebilir. Hadi gençler toplanalım islam düşmanlığı yapalım mantığı ile yapılmıyor. Kişisel tercihler bunlar.
Bu ülkede ağırlık islam olduğundan en çok eleştiri alan o oluyor bu çok normal.
Ayrıca Atatürk ve Dinler ( dinler diyorum sadece islam değil ) Farklı kategoridedir.
Din bir inançtır. Atatürk ise tarihte yaşamış gerçekliği hikayelere dayanmayan saygıyı hak etmiş bir kişidir.
Bir insan hem Atatürkü sever sayar hemde iyi bir müslümanda olabilir.