Adsense ile ayda 30bin+ kazandığım scripti satışa sunmaya karar verdim, script tamamen pasif gelir üzerine kuruludur.

Her hangi bir özel ilgi istemez sadece kurulumdan sonra facebook gibi yerlerde 2-3 yorum atmanız yeterli ardından arkanıza yaslanın ve gelen ziyaretçileri izleyin. Adsense ile maksimum verim almak için reklamlar kullanıcıların bakacağı yerlere yerleştirilmiştir. Dahili olarak ayrı sattığım Linkvex v1 sürümü ile veriyorum link kısaltma sistemi ile kullanıcıların getirdiği her referans ile reklam gösterimi sağlanıyor. Script ile ister key verin ister Laptop ister klavye ister Bitcoin tamamen size kalmış sadece düzenleyin ardından yayınlayın. Kullanıcı belirtilen ödülü almak için örneğin pubg için 100UC almak için verilen referans linkini paylaşıyor paylaştıkça giren kullanıcı başına ödül alıyor belirli bir referans sayısına ulaşınca ödül hesabına aktarılıyor. Referans ile gelen kullanıcı kendi referansını çağırıyor böylece bir kaç saatte milyonlarca referans oluşuyor. Site kendi reklamını kendi yapıyor bizede adsense ile para kazanmak kalıyor.

Kullanıcıların neler kazanabileceğini gösterdiğimiz kısım

Slot adlı oyun ile kullanıcıları sitede tutmaya devam ediyoruz.

Kullanıcıların getirdiği her referans, kazandıkları ödüller gibi bilgileri gösterdiğimiz alan

Kullanıcıların son aldıkları ödül listesi

Kullanıcıların referans linki alacağı kısım

Fake bildirim eklentileri

Kullanıcılar referans linki almak için bir reklamı geçmesi gerekiyor böylece kazanç elde ediyoruz

Ödeme alma referans linki alma ve gelen kullanıcıların göreceği reklam geçme kısmı

Reklam geçişleri sonrası ödeme kısmı

Admin paneli görselleri

Sitede bulunan herşeyi uçtan uca değiştirebileceğiniz admin paneli

Ayrıca scripi alan kişinin illaki adsense kullanmasına gerek yok Adsense alternatifi bir kaç site önereceğim. Bu script ile adsense kullanınca günlük 1500-3000TL arası kazanç bırakıyor, tavsiyem ingilizce olarak kullanmanız yabancılar özellikle Hindistan gibi ülkeler ile milyonlarca ziyaretçi çekebilirsiniz. Facebook pubg gruplarına bir kaç yorum atarak pubg hesap veya uc verebilir, Para kazanma gruplarına yorum atarak para verebilirsiniz ucu açık bir scripttir tamamen sizin fikrinize bağlıdır.

Scripti alan kişiye kurulumu ücretsiz yapıyorum, takıldığınız veya ek olarak eklemek istediğiniz bir şey olursa onuda ücretsiz ekliyorum ve yapıyorum.

Baştan sona özenle yapılmış bu script ile /tr /en /fr şeklinde klasörlere kolayca kurabilir farklı dillere farklı kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Fazla ziyaretçi gelmesi durumunda CloudFlare kullanmanızı öneriyorum dahili olarak DDoS ve Anlık ziyaretçileri engelleyecek spam korumaları bulunmaktadır.

Ödeme Yolları Havale/EFT

Satış Fiyatı 350TL

İletişim Whatsapp

Demo Linki : https://test.yzeditor.com.tr/

Pasif gelir getiren diğer Scriptleri incelemek için profilimdeki konuları ziyaret edebilirsiniz.

Script içinde kullanılan admin paneli htmlcodex tarafından ücretsiz dağıtılan bir tasarımdır.