Arkadaşlar merhabalar bir platformda gezerken gördüm adamlar R10 camiasında halihazırda bulunan üye arkadaşlarımız ya aşırı dikkatsizler ya da bu arkadaşlar ( hesapları çaldıran ) yanlış yerdeler. Böyle bir platformda @R10; gibi bir mecrada olan arkadaşlarımın dışarıda sıradan kişilere göre daha bilgili olması gerekmektedir. Sadece kullanıcı da bitmiyor bu işler ama ; @R10; hocamın bence anasayfada üst banner da reklam verme alanına birde bu konu ile ilgili bir uyarıcı banner eklenmesi tavsiyemdir. İnsanların ilgisini çekecek nitelikte bir uyarılar olmalı ve 2fac zorunlu tutulmalı hesaba girişlerde. Ve sizlerden rica ediyorum değerli @R10; ailesi böyle mecralarda login işlemleri yaparken dikkat edin . Burada birinin hesabının çalınması hepimizi etkiler. Bence bu konu altında gerekirse fikir üretelim ve değerli yöneticilerimize çözüm odaklı yardımcı olalım yoksa cidden buralarında tadı kaçıyor yavaş yavaş. Daha geçen çalınan birinin hesabından shell dosyası indiriyordum son anda fark ettim. Kesinlikle Dikkat edin. İyi forumlar.