Herkese iyi akşamlar, öncelikle konuyu açmamdaki amaç illaki bu yoldan geçmiş insanlardan tavsiye almak vaktinizi aldığım için şimdiden kusuruma bakmayın.
Bu sene hukuk fakültesi 2. sınıfta eğitimime devam etmekteyim yanı devam zorunluluğum yok. Ortaöğretim kpss sınavına girdim ve fena da olmayan bir puan aldım
Yaz ayında başvurduğum infaz koruma memurluğundan bugün elendiğimi öğrendim mülakata 2. olarak girmeme rağmen. Her neyse önümde yine de başvurabileceğim temizlik görevlisi pozisyonu var. Bu pozisyona başvurmak mantıklı mı değil mi karar veremiyorum.
Aklıma sürekli evlerin +10bin tl olması, derslerin zorluğu ,üniversiteyi uzatma ihtimali geliyor lakin diğer yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak gibi bir seçenekte var. Bu Yoldan geçen abilerimin tavsiyesini alabilirsem çok memmun olurum.
Not: Kyk da kalıyorum