aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@phpc; 14.000+ IP adresinden istekler geliyor. Son 1 saat içinde 201.000.000+ istek gördük. Test yapmak isterseniz PHPkoru Basic veya Advanced'ın şifreleme formlarına yapabilirsiniz. Şifreleme fonksiyonlarının sıradan bir veritabanından daha fazla kaynak tükettiğini bilirsiniz.
İstekler ne türde? Phpkoru nedir bilmiyorum. Bir hash miydi? Yeni şeyler konusunda cahilim. Ama beni de çok yabana atmamak lazım. Tübitak kriptolojiyle aşık atmışlığım vardır. Sonuçta dayak yedim. Ama olsun.

Eğer kastedilen Aes, blowfish, sha512... türü bir şifrelemeseyle bunların hiçbiri veritabanı işleminden fazla kaynak tüketmez. Çünkü algoritmaları ön tanımlı olarak kuruluyor. Hemen ve 2 mb ram tüketmeden şifreler. Başka bir şifrelemeden bahsediliyorsa orasını bilmiyorum.

O arkadaşların requestlerinden bahsederseniz fikir yürütebilirim.

Layer 7 için çok basit bir test var. Bir wp kurup içine 100 kadar post ekleyin. Bunu bu forumda gözü kapalı yıkacak birçok kişi vardır. Teorik olarak olması lazım. Ben hariç. Zaman ve iştahım yok. Bu konular iç gıcıklayıcı olduğu için gevezeliğe geldim. O yüzden kaçıyorum. Başarılar dilerim.