Hocam bence sisteminiz yanlış, kodu bölmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
Örneğin kullanıcının kelimesi "kalem" ise, ilk sorgu kalem ile ilgili bir paragraf yazdırır.
ikinci sorgu kalem ile ilgili bir alt başlık ve paragraf yazdırır.
Üçüncü, dördüncü sorgu şeklinde devam eder. kullanıcı kelimeyi bir kere girer sisteme, siz o kelimeyi birden fazla sorguda kullanırsınız. yani api kullanıcının her kelimesi için 3-4 sorgu yapar ancak kullanıcının istediği gibi uzun bir makale verir.
Anladığım kadarıyla siz tek sorguyla hepsini yaptırmaya çalışıyorsunuz.
Tek bir prompt ile yapmanız çok zor ve yapsanız bile %10-%20 saçmalama ihtimali var.
Çözüm yöntemi bir makaleyi bir çok prompt ile oluşturmanız, örn:
Önce Makale başlıkları oluşturulacak
Her başlığa ayrı ayrı makale yazılacak
Makale uzunluğuna bağlı olarak resim yerleri belirlenecek (örn: len(makaleBaslik[0])<800 veya hangi dili kullanıyorsanız) (burası yazılımsal olarak yapılabilir)
ek istekleriniz vs.vs.
Bu maliyeti ve kaliteyi arttıracaktır, diğer türlü vasat olabilir.
Hocalarım şimdi bu eklenti bir makale hazırlama ve otomatik yayınlama eklentisi, her şey çok güzel çalışıyor tek sıkıntı söylediğiniz gibi tek sorguyla makaleyi yazdırmak. 15 20 kere denedim bir kere muazzam bir makale çıktısı verdi, gerisi ya talep ettiğim 600 kelime altında kalıyor ya da saçma ve tekrarlanmış cümleleri veriyor.
Eğer mümkünse acaba bana tam olarak prompt alanına girip koda dökebileceğim promptları sıralama şansınız var mı? Şu anda prompt alanı aşağıdaki gibi ve bomboş;
$data = array(
'prompt' => "Başlık: $baslik\n\n" .
"Anahtar Kelimeler: $anahtar_kelimeler\n\n" .
"Metin:",
'max_tokens' => 800,
'temperature' => 0.7,