Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanların dediklerine cidden takmıyorum dostum zaten duygusuz biri olarak tanır herkes beni. yakınım ölse bile ağlamam üzülmem birine bişey olsa duygusala bağlamadan çözmeye çalışırım çok soğuk kanlı birisiyim ama ne biliyim bu karşıma çıkan şeyleri hak ettiğimi düşünmüyorum işlerim yolunda değil, ailem dediklerim içinde çocuk ayrımı var en çokta o dokunuyor şu zamana kadar en çok ben yanlarında olmuşumdur her konuda ama diğerleri daha değerli onlar için hadi bunuda geçtim sevgi istemiyorum kimseden ama yani bu bu planlarım var anlatıyorum gülüyorlar destek olmuyorlar ya orda insan kendini sorguluyor.
bazı gerçekleri kabullenmeniz lazım dışarıdan umursamaz gibi gözüküyorsunuz ama bütün olanları umursuyorsunuz baksana dostum umursamıyorum demene rağmen yakındığın her şey onlarla ilgili.. hem hedeflerini neden anlatma ihtiyacı duyuyorsun ki? Ağzı kapalı olan balık hiç bir oltaya yakalanmaz. Yoluna ve işine odaklan öyle düşünmekle olmaz bazı şeyler. Ticaret yapacam param yok ama çalışmakta istemiyorum diyorsun gökten zembille gelmez bu para. Eskiden kredilerin olanağı yüksekti şimdi kredi denen şey çok riskli. Ve bu düşünce ile umarım krediye bulaşmazdın. Çünkü batırırsın