ItzFraude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef stress ve yorgunluk üzerinden eksik olmuyor desem yeridir. 6 ay ilaç kullandı günde 2 adet olarak hiçbir sorunumuz kalmamıştı şükür biz kendimiz bile şaşırdık bir anda bırak dediğine hatta 1 tane hiç açılmamış ilaç vardı elimizde doktor bırak dedi ama en azından günde 1e düşürelim içmeye devam edelim demişti babam bende dedim ki bırak dediyse bi bildiği vardır falan demiştim. Olacağı varmış yani yapacak bir şey yok ama doktora ayrı sinirlenmedim değil yani. Şu an için bize de 2 yıl boyunca kullanacaksın dediler ayrıyeten 6 aylık ara ile Uykusuz EEG filmi çekilecek dedi bu şekilde devam edeceğiz, nöbet tutmasın da gerekirse bir ömür içsin yapacak bir şeyimiz yok yani. Ama şöyle bir sorun var çok fazla unutuyor bu konuda ne yapabiliriz ?
evet ilaca başladı mı 2 yıl kullanmak zorunda ve genelde yılda 2 3 kere eeg çektirir kontrol ederler eğer başlangıç evresinde bir durumsa ilaç zaten nöbet geçirtmiyor ve hastalık herkeste farklı şeyler gösteriyor nöbet sırasında

ilaçların yan etkisi oluyor kilo aldırma, saç dökme, unutkanlık vb. ilaçtan dolayı olabilir bide yan etkileri fazla etkilerse dr a söyleyin ilacı değiştiriyorlar bende saç dökmüş ve kilo yapmıştı 30 kilo kadar almıştım