ehliyet sorun olmaz o konuda rahat olun siz kendinizi düşünüp araba kullandırmazsınız o ayrı mesele ben almadım ehliyet mesela kendi isteğimle
valla değişik bir hastalık fazla yorulmasın, uykusunu iyi alsın ve beslenmesine dikkat etsin mümkünse ketojenik beslenmeye çalışsın, sinir stres yapmasın diyeceğimde çalışıyordur nasıl olacak o bilemiyorum şu ülke şartlarında

ben 5 sene kadar ilaç kullandım sonra şükür iyileştim ve 5 yıldır da ilaç kullanmıyorum umarım babanızda bir an önce iyileşir
Maalesef stress ve yorgunluk üzerinden eksik olmuyor desem yeridir. 6 ay ilaç kullandı günde 2 adet olarak hiçbir sorunumuz kalmamıştı şükür biz kendimiz bile şaşırdık bir anda bırak dediğine hatta 1 tane hiç açılmamış ilaç vardı elimizde doktor bırak dedi ama en azından günde 1e düşürelim içmeye devam edelim demişti babam bende dedim ki bırak dediyse bi bildiği vardır falan demiştim. Olacağı varmış yani yapacak bir şey yok ama doktora ayrı sinirlenmedim değil yani. Şu an için bize de 2 yıl boyunca kullanacaksın dediler ayrıyeten 6 aylık ara ile Uykusuz EEG filmi çekilecek dedi bu şekilde devam edeceğiz, nöbet tutmasın da gerekirse bir ömür içsin yapacak bir şeyimiz yok yani. Ama şöyle bir sorun var çok fazla unutuyor bu konuda ne yapabiliriz ?