Bir eczacı tanıdığım da öyle söyledi ama gittiğim 2 doktor da aynı konuyu söyledi ehliyet konusunda sıkıntıya girersiniz dedi ondan dolayı tedirgin olmadık değil ilaç içtiğinde şükür bir nöbet vs. geçirmiyor. Teşekkür ediyorum bu arada

. İlk nöbet geçirdiğinde ambulans sevkettiği için özel hastaneye gidemedik malum devlet hastanesi... 30 saniyede kapı dışarı etmek nedir. Özel hastaneye geldik doktor hanım en az 15 - 20 dakika boyunca odamıza gelip sohbet etti hastalık hakkında bilgi verdi anlattıklarımızı dinledi.
ehliyet sorun olmaz o konuda rahat olun siz kendinizi düşünüp araba kullandırmazsınız o ayrı mesele ben almadım ehliyet mesela kendi isteğimle
valla değişik bir hastalık fazla yorulmasın, uykusunu iyi alsın ve beslenmesine dikkat etsin mümkünse ketojenik beslenmeye çalışsın, sinir stres yapmasın diyeceğimde çalışıyordur nasıl olacak o bilemiyorum şu ülke şartlarında

ben 5 sene kadar ilaç kullandım sonra şükür iyileştim ve 5 yıldır da ilaç kullanmıyorum umarım babanızda bir an önce iyileşir