geçmiş olsun dostum allah acil şifalar versin size kim ehliyetine el konulur dedi? öyle bir şey yok kendi özel aracını filan kullanabilir ehliyete el koymazlar rahat olun hatta ilaç kullanınca nöbet geçirmiyorsa hiç bir sorun olmaz onun için alın raporunuzu bir an önce bide bu aralar ilaçlar pek bulunmuyor, bide ilk dr yanlış yapmış ben ilacı bırakırken azaltarak bırakmıştım direk bırakmak çok tehlikeli demişti doktor
tekrarlıyorum ehliyet konusunu sorun etmeyin ilaç kullanınca nöbet olmuyorsa hiç bir sorun olmaz direk hadi sen epilepsisin ver ehliyeti yok yani
Bir eczacı tanıdığım da öyle söyledi ama gittiğim 2 doktor da aynı konuyu söyledi ehliyet konusunda sıkıntıya girersiniz dedi ondan dolayı tedirgin olmadık değil ilaç içtiğinde şükür bir nöbet vs. geçirmiyor. Teşekkür ediyorum bu arada

. İlk nöbet geçirdiğinde ambulans sevkettiği için özel hastaneye gidemedik malum devlet hastanesi... 30 saniyede kapı dışarı etmek nedir. Özel hastaneye geldik doktor hanım en az 15 - 20 dakika boyunca odamıza gelip sohbet etti hastalık hakkında bilgi verdi anlattıklarımızı dinledi.