Foxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bazı yazdıklarınıza katılmıyorum. Şöyle ki; Güncelleme (TURKİSH) spam güncellemesi etiketiyle güncelleme yapan GOOGLE neden ayrıcalıklı yaklaşıyor?

Google arama motoruna yazdık.

Beşiktaş Lugono maçı saat kaçta? kaç tane haber sitesi listede (Hepsi değil mi)?

İçeriğe girdik yazının sonuna kadar aradık soru soru soru en sonunda cevabı bulduk?

1) Faydalı içerik güncellemesinin içeriği ne?
2) Spam güncellemesinin içeriği ne?

Biz haber sitelerine AYRIMCILIK ile yaklaşıyoruz açık açık yaz.

Gelelim asıl konuya yıllardır 3 site takip ederim niş alan pırıl pırıl chatgpt bulaşmayan çizgisini bozmayan ve linklerinin wikipedia vb türevi olan siteler olan 3 site..

Sonuç : İlk 500'den silindiler? Neden?

Şu an Google APİ servisleri ayrı bir sıralama, Google Arama Görünümleri ayrı bir sıralama gösteriyor..

Yabancı içerikleri tweetleri ve eleştrileri takip eden birisi olarak yazıyorum. Kimse kimseye hayal satmasın..

iyi de hocam okuduğunuzu, benim anlatmak istedigimi hic anlamamissiniz ki bu forumda "kimse hayal satmasin" diye yazabileceğiniz en son konu benim konumdur öncelikle bunu belirteyim. derdim hayal satmak degil, hayal satanlardir.

ben google un guncellemelerini, yaptıklarını doğru ya da yanlis buluyorum demedim. Türkiye dijital sektorunde cılkı çıkan spamciliga dair baslik actim.

Haber siteleri mi? Ok ordan konusalim. Ben google'un haber sitelerine yaptigi pozitif ayrimcilikla ilgili olumlu olumsuz bir kritik gecmiyorum. benim konumdaki mevzu her onune gelenin kesfete dusme hayaliyle "hayal satanlara" inanip haber sitesi acmasi, ucretsiz tema, gpl eklentiler, oto icerik, 2 saatte 300 liraya kurdurduklari ve hic ilgilenmedikleri sitelerle keşfete dusup voleyi vurmaya calismalari. sonra da urettikleri tek sey:

bottan gelenin spam degersiz icerikler
gpllerden gelen hacklink saldırıları

suan Türkçe onbinlerce çöp haber sitesi var belki daha da fazla.

google newsin eski seckinligini ne bitirdi? yine bu içinde bizim de oldugumuz haber sitesi spamciligi degil mi?

edit : "bazı" yazdiklarinizdaki kısmındaki "bazı" kelimesini şimdi gördüm o nedenle sizi yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayin