S.a. arkadaşlar,

Şimdi bir konuya denk geldim. Hacmi artan coinleri gösteren bir yazılım arıyordu arkadaşın birisi. Konusunda hemen hemen herkes bir şey satmaya çalışmışlar yok sinyal grubum var yok bot var. Piyasada bedava olan şeyleri para ile satmaya kalkıyorlar. Birde bu kategoride post kasan insanlar var. İmzaları satış konusu dolu. Boşuna mesaj yazıyor hiçbir faydası yok insanlara. Mesajları konuma bak telegram kanalıma gel özele gel artık sıkmaya başladı açıkcası yani kimse kusura bakmasın. Yok bilmen ne uzmanı, yok eğitim uzmanı aaa öylemi madem uzmansın sana hemen 50 dolar verelim. Ben ilgilenirsem alırım zaten kardeşim, veririz ama para vereceksin diyor adam resmen konuya, yazma paralıysa konuya. Bu tarz insanları direkt report edin arkadaşlar lütfen rica ediyorum. Bana birşey satmaya çalışıyor gereksiz post atıyor diyin.

Hacim monitörü : https://agile-cliffs-23967.herokuapp.com/binance
Arkadaşlar sol sidebar da açıklamalar var okuyun, açıklamalarda video linkleri var o videoları mutlaka izleyin tavsiye ederim. Bu monitör bence para kazandırır. Yapımcısı çok para kazandığını iddaa ediyor. Ben denemedim, ben farklı kendi sistemim üstüne çalışmalar yapan birisiyim. Başkasının sistemini kullanamıyorum bir türlü. Kontrol bende olacak illaki.