Merhaba, rapor sistemi üzerine bir proje geliştiriyorum. Projede yetki sistemide yaptım. Yetki sistemine göre sayfaları görüp görememe olayları vs. hallettim. Panelde hem admin hemde kullanıcılar girip işlemler yapabilecekler.

Admin ve kullanıcılar aynı tablo içerisinde yer alıyorlar. Tablo içerisinde admin_authority altında 'admin' veya 'kullanici' şeklinde ayrımını yapıyorum. Aşağıdaki resimden görebilirsiniz.

Takıldığım kısım şöyleki benim komisyonlar diye bir sayfam var bu sayfada komisyonlar listeleniyor. Panel admini, kullanıcı profilini oluştururken kullanıcıya komisyon ataması da yapıyor. Kullanıcıya hangi komisyon atanmış ise kullanıcı kendi bilgileriyle panele giriş yaptığında komisyonlar sayfasında sadece kendi komisyonunu görebilsin istiyorum. Bunu aslında kısmen başardım. Aşağıdaki kod ile kime hangi komisyon atanmış ise sadece o komisyon görünüyor.

$komisyonsor=$db->prepare("SELECT * FROM komisyonlar as k inner join administrator as b on k.komisyon_id=b.komisyon_id WHERE b.admin_username=:username");
$komisyonsor->execute(array(
    'username' => $_SESSION['admin_username']
));

Ama panel admininin komisyon_id'si boş olduğu için hiç bir komisyonu göremiyor. Panel admini olduğu için bütün komisyonları görebiliyor olması gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?