Merhaba herkese iyi forumlar,
Bir konu hakkında yorum ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar müsait zamanında bakabilirlerse çok sevinirim…

Üniversite eğitimimi Tıp Fakültesinde tamamladığım için bilgi ve tecrübelerim dahilinde sağlık ile alakalı bir blog/haber sitesi açmayı düşünüyorum ve ilerleyen süreçte adsense ile gelir elde etmek istiyorum. Daha önce bunun için iki adet domain almıştım. Konu hakkında bilgisi olan hocalarım domainleri de değerlendirirse sevinirim.
sagliksirlari.com
teshis.net

Sorularım ise bunlardır :

1- Google adsense tarafında sağlık ile alakalı sayfalara bir kısıtlama bulunuyor mu veya özel olarak sağlık siteleri ile alakalı dikkat etmemiz gereken bir kısım var mı ?

2- Forumdan birkaç hocamdan eğitim satın aldım ve yavaş yavaş wordpress ve adsense kısmında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Eminim ki birçok arkadaşımız altyapı olarak wordpress önerecektir fakat forumda bir süredir bu scripti görüyorum. Genel olarak kullanımı ve özellikleri yeterli gibi geldi bana ama bu kısımdaki öğrenim sürecine henüz yeni başladığım için bilgim kısıtlı. Siz hangisini tercih ederdiniz ve size göre artıları / eksileri nelerdir ? Hangisi benim gibi başlangıç seviyesinde olan birisi için mantıklı seçim olur?