Merhaba arkadaşlar belli bir miktar 50.000 tl gibi bir borcum var aylık 3200 gibi bir rakam ödüyorum mecbur kaldım ihtiyaç kredisi çektim.

şimdi sıra geldi kapatmaya kimse yanlış anlamasın kimseden birşey talep etmiyorum sadece akıl akıldan üstündür mantığı ile sizden akıl istiyorum.

Aylık 15 bin tl maaş alıyorum bunun bir miktarı taksit vs vs gidiyor aylık 3200 borc ödemek beni zor duruma sokuyor. Ne yapsam aylık 3000 veya 5000 tl kazanabilirim hiç olmazsa 5000 kazansam üstüne 2500 eklerim çift taksit öderim.

aklıma gelenler şunlar (sabah 8 aksam 8 calısıyorum vakıt buldugum kadarıyla)

ınstagram ve tıktok hesabı aç 1000 takıpcı yap sat
youtube short hesabı aç kas başka aklıma gelen bişey yok bunlarlada sınırlı bır mıktar kazanırım gıbıme gelıyor.
borsaya gireyım iki uc kurus ile aylık ne kazanırsam tabıkıde hep kazanc olmaz oradada
ıddaa var hıc bulasmak ıstemıyorum tamamen kumar sans ısı
ne yapacagımı sasırdım evlı olmasam dusunmem bunlarıda baska ne yapabılırım acaba?

şeyde dusundum baska bankadan dusuk faız ıle kredı cekıp kapatmak hıc olmazsa aylık taksıt mıktarı duser ama hıc bır banka malesef 5 altı oran vermıyor