Çok haklısınız.
Daha önce vukatlarım var. Sorun o değil.
Bizim 1 tl borcumuz olsa hciz yollayan firmalar bizim paramıza çökerken suç olmuyor.
Evet hakaret den dava açsa kazanır oda sorun değil.
Sorun İnsanların parasına çökmesi ben neden onun peşinde koşayım vaktimi neden adliyelerde harcayayım.
Gücünü kullanarak insanlar zarar vermek onları haklımı çıkartıyor.
Tüketici hakem heyeti dosyayı incelemeden aynı gün red verdi.
Demek ki arkasın da başka bir şey var.
Direk aynı gün red verilen dosya var mı? merak ediyorum.
Neyse ben haklıyım ama hakaret den dolayı haksızım ama hak ediyorlar hırsızlar çünkü.
Teşekkürler.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam da bunu söylüyorum.
Borçlu olmak ş€refsizlik değildir, hırsızlık değildir, dol@ndırıcılık hiç değildir.
Kendi kafanıza göre kelimelere anlam yüklerseniz yasal olarak bir gün bir yerde hesap verirsiniz.
PTT AVM sizi mağdur etmiş ve alacaklısınız.
Ki bu da sizin iddianız tüketici hakem heyeti de itirazınızı reddetmiş.
Haklıysanız hakaret etmek yerine tüketici mahkemesine gidip hakkınızı arayabilirsiniz.
Yani siz sadece alacaklısınız, alacağınızın peşine düşebilirsiniz.
Ama borçlunuza hırsız, dol@ndırıcı, ş€refsiz derseniz bir gün başınıza iş alırsınız.
Çünkü PTT AVM 'nin sizin hakaretinize karşı dava açması için size borçlu olmadığını ya da sizi mağdur etmediğini ispat zorunluluğu yok.
Bazı arkadaşlar hakaretten alınan cezaların 2 sene altı olduğunu ve hapse girilmeden hagb ile olayın kapandığını yazmış.
Hagb de ciddi bir baskıdır, 5 yıl boyunca biri sokakta küfretse karşılık veremezsiniz, bir kavgaya girmeye gözünüz yemez, hakaretten, darptan, taksirli bir suçtan ceza alsanız içeri girersiniz.