yorum yapan arkadaşlar :
tabela resmini paylaşmamın sebebi , bu markanın artık tamamen halka açık bir bilgi olduğudur.
bugüne kadar gizlilikle yürütülüyordu ve kimse sabote etmesin diye uğraşıyorlardı diye biliyorum
araç şaft ve altyapı görsellerini paylaşmamın sebebi , bu arabanın devlet destekli , çok çok yüksek bütçeli ve devasa firmaların bir girişimi değildir.
bir kaç yatırımcı ve değerli usta ve mühendislerden oluşan bir grup araba geliştirme derdindeler.
attığım fotolar , projeye başlanması ile teoride çizilmiş olanların kabaca yapılması , ve diğer artı ve eksileri belirlemek-hesaplamak için olsa gerek.
bu aracın düşük bütçe ile bazı yatırımcıların SANAYİİ ortamında ilk çalışan portatifini yapma amacındalar.
Hatırlarsınız ki , Baykar Bayraktar da ilk İHAlarını kendi bütçesi ve üretim hanesi/evinde üretmiş , prototip çalışınca devlet desteği ile şahlanmıştır.
Benzer durumunda bu ve bunun gibi girişimlerin de başına gelmesi benim de temelli desteğimdir.
Sonuç olarak geyik yapamıyacağımız kadar önemli bir proje geliyor , tebrik etmek lazım diye düşünüyorum
Hocam tabiki her tür girişimi tebrik etmek lazım ediyoruz da. Ancak demişsiniz ya gizlilikle yürütülüyordu keşke bu gizlilik, en azından dıştan bakınca bir araba olduğu belli olan ve çalışan bir araç ortaya çıkana kadar devam etseydi. Devasa bir tabela koyupta altına diğer görselleri koymak komik oluyor haliyle.