yorum yapan arkadaşlar :
tabela resmini paylaşmamın sebebi , bu markanın artık tamamen halka açık bir bilgi olduğudur.
bugüne kadar gizlilikle yürütülüyordu ve kimse sabote etmesin diye uğraşıyorlardı diye biliyorum
araç şaft ve altyapı görsellerini paylaşmamın sebebi , bu arabanın devlet destekli , çok çok yüksek bütçeli ve devasa firmaların bir girişimi değildir.
bir kaç yatırımcı ve değerli usta ve mühendislerden oluşan bir grup araba geliştirme derdindeler.
attığım fotolar , projeye başlanması ile teoride çizilmiş olanların kabaca yapılması , ve diğer artı ve eksileri belirlemek-hesaplamak için olsa gerek.
bu aracın düşük bütçe ile bazı yatırımcıların SANAYİİ ortamında ilk çalışan portatifini yapma amacındalar.
Hatırlarsınız ki , Baykar Bayraktar da ilk İHAlarını kendi bütçesi ve üretim hanesi/evinde üretmiş , prototip çalışınca devlet desteği ile şahlanmıştır.
Benzer durumunda bu ve bunun gibi girişimlerin de başına gelmesi benim de temelli desteğimdir.
Sonuç olarak geyik yapamıyacağımız kadar önemli bir proje geliyor , tebrik etmek lazım diye düşünüyorum