iso39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gayet de güzel olur 👍
Bedeli siz piyasa analizi yaparak belirleyebilirsiniz.
Zoom vs üzerinden 5erli gruplarda eğitim olabilir.
Başarılar ⭐🚀
Çok teşekkür ederim hocam yapacak olursam referans olarak sizleride yanımda görmek için ulaşacağım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bilgiye erişimin zor olduğu eğitimleri tercih ederim. Bloglarda, youtube da ve düşük ücret ile udemy de wordpress hakkında bence yeterince bilgi var. Ha benim bilgim var zaten almam ama yine de deneyin belli olmaz. En kötü video çeker udemy de yayınlar ve daha çok kişiye erişirsiniz, üstelik bu daha kolay bir yöntem olur.
Hocam bilgiye erişim artık çok kolay her konu hakkında internette bilgi bulabilirsiniz. Ama hiçbir bilgi tecrübe kadar etkin olmaz, bu tüm sektörler için geçerli.

opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burada tutacağını sanmıyorum burası zaten webmaster platformu. ha kendi kitleniz var ise onu bilemem.
Webmaster forumu wordpress i iyi bilenlerin olduğu bir topluluk anlamına gelmemekte hocam. Birsürü farklı konuda değerli eğitim veren arkadaşlarımız var. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim bunuda düşüneceğim.

Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumunuz aşırı hoşuma gitti Elinize sağlık hocam 10 numara görsel yapacak olursam referans olarak sizleride yanımda görmek için ulaşacağım.