Anlatamazsın, vatan haini olursun.
Fırsatınız varsa babanızla BAHAR'lara gidin.
Kendi gözleri ile kaç yaşında insanların orada mücadele ettiklerini görsün.
Siyasi yorum yapmayın dediğiniz için burada kesiyorum.
Napolyon edit geldi aklıma :
There is nothing we can do.
Eğer amacın değiştirmek ise yapılan yanlışları ispat ederek anlat, video izletebilirsin videolar gerçekleri görmesini sağlar fakat tabi bunla uğraşmaya değer mi yani o nesile pek bir şey yapmak mümkün değil ama yinede dene şansını.
yok hocam aklı fikri fanatiklik olmuş yani ufak bir atışma çıkınca izlettim ama dediğim gibi beni muhalefet partili olarak görüp baska birseyler söylüyor hiç tartısmıyorum
Sağlam sizinle beraber büyüyen kardeşiniz gibi gördüğünüz bir dostunuz var ise ondan rica edersiniz ona dikkat etmesini isteyin bence sizi kırmaycaktır ve kardeşinize sizin kadar dikkat edecektir
O at gözlüğü çıkmaz maalesef. İktidar yanlılarının çoğu öyle. Uyusturulmus bir beyin yapıları var
Klasik anadolu insanı hocam iktidarcısı muhalifi fark etmez sütten ağzı yanmadan, iğnenin ucu kendisine batmadan bir şeyleri anlamıyor, kavrayamıyor. O üzerine düşmüyorsa siz kardeşinizin üstüne biraz daha fazla düşün benim tavsiyem
işin zor. Bir ihtimal bu aileye karşı seninde sorumluluğun olduğunu belirterek konuya girebilirsin. Olmadı malum kanalı kanal listesinden silmeyi deneyin.
Babanız gibi düşüncedeki kişiler bir şeylerin farkına felaketler bizzat başına gelmeden anlayamıyor. Hatta bazıları o felaketler başına gelince bile suçu iktidara değil Allah'a atanı gördüm ben. Demem o ki inşallah öyle bir felaket gelmez başınıza. Kardeşinizi alıp karşınıza bunu konuşun. Ama sakın yapma bak yaparsan çok kötü olur gibisinden konuşmayın. Çünkü bir insanı kırmızı düğme olan bir odaya kapatıp kırmızı düğmeye sakın basma çok kötü şeyler olur derseniz ona basmayı istemeyecek insan yoktur. Bak kardeşim bunların ne kadar tehlikeli olduğunu biliyordun ailesine saldıranların haberlerini annesinin kafasını kesenlerin haberlerini göster kendisine o zaten biliyordur. Varsa kullanan biri ondan uzaklaş ve nolursa olsun bir kereden bir şey olmaz diyenlerden uzak dur çünkü onların da öyle başladığını unutma. Seni de kuyuya çekmek isterler hep içten içe. Benim içim rahat sen akıllı bi çocuksun sana güveniyorum ile konuşmayı bitirin bu laf emin olun onun çoğu şeyden korunmasını sağlar çocuğun saygı kazandığını ve güven duyulduğunu bilmesi çok iyidir. Ona sakın gibi kesinliklerle arada bırakacağınıza böyle olgun bir konuşma yapın. Allah kardeşlerimizi dostlarımızı herkesi uzak etsin inşAllah.
anlatamazsın hocam bizde de var aynı npcden
Türkiye'de 10 Milyon uyuşturucu kullanan insan var ve bunların 2 milyonu zombi dediğimiz hayatsız, ne bulursa kullanan insanlar. Devlet uyuşturucu ile mücadele için hiçbir şey yapmıyor. Bağımlılar için de hiç bir şey yapmıyor.
Amatem göstermelik, milyonlarca bağımlı sönük hayat var...
evet maalesef durum ülkede bu şekilde önlem yok biz sahip çıkıyoruz bu yıl alt yapıda top oynayan bir arkadaşım var onun yanında futbola gitmesine karar verdim ben de zaten bu güne kadar iyilikle büyüttük laftan anlıyor bakalım hayırlısı olsun birşeyden anlamıyor babamız