esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satacağınız ürün herkese hitap ediyorsa ve dükkan fazla insanı kaldıracaksa ikinci dükkan derim

bebek giyim mağazasıymış şimdi gördüm. herkese hitap etmeyeceği için birinci dükkan derdim
Bebek giyimi ve hastane de bebek doğumu yüksek 4 tane kadın doğum uzmanı var. ve odaları baktığım dükkanı görüyor misafirler dahi çok rahat bir şekilde görüp giderekn heediye alabilirler diye düşünüyorum.
1.ci dükkan için ve en önemlisi dükkan kirası diğeri çok yüksek geldi büyük dükkan da büyük dükkan da çok işçi demek yükü ağır büyük ebebek kaldırır ama ben kaldıramam diye düşünüyorum. sermaye 1,-1,5 milyon

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dükkan işiyle kalabalık olanı yarın bebek işi tutmazsa tatlıca dondurmacı dönerci filan yaparsın
hocam 600 mt kare dükkanı da tatlıcı dondurmacıya değilde farklı işe dediğiniz gibi dönümüşü yapılabilir yaya trafiğinden dolayı ama neredeyse bir çok işler var yada benim aklıma gelmiyor.

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. dükkan 60k bir şey değil e ticarettede girerseniz e ticaret kirasını karşılar fazlası kalır dükkandan gelenlerde cebe
hocam aylık 60 k ve 600 mt dükkan içini doldurmak ve içinde işçi çalıştırmak derken cidden yük olacak gibi geliyor ama yinede emin değilim. e ticarette dükkan büyük olduğu için ikisi birden de olabilir gibi geliyor.

laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun araştırmasını endüstri mühendisleri yapıyor sanırım, tam bilgim yok ama forumdan birini bulursanız bi sorun derim, şimdi kira farkı da baya var
kesinlikle kira farkı var o kira farkı ile sağlam reklam çalışması yapılıp gerekirse e ticarete de kapı açık kalır diye düşündüm.

Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel hastane çocuk yönünden hizmet veren tercih edilen bir hastane ise o taraf daha mantıklı gibi. Ancak o yönden bir ekstrası yoksa ikinci dükkan anlattığınız üzere çok iyi ve işlek bir konumda.
Alacak insan aracına yer bulur gelir alır, yaya trafiğinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. 60k biraz fazla geldi sadece ama güveniyorsanız sektöre, ürünlerinize, bu rakamları rahat çıkaracağınızı düşünüyorsanız ikinci konum daha iyi.
hocam çevremde de özel hastanede doğum yapanlarda var 4 tane kadın doğum doktoru var.sektöre güveniyorum ama sermayemin yeteri kadar olduğunu düşünmüyorum 1,-1,5 milyonluk bir sermayede 60 k sadace dükkan yanı sıra bu dükkan içini doldurmak ve sayısını hesaplaymadığım elaman çalıştırmak yeterli olacağnı düşünmüyorum ama eminde değiliğim

obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne işi yapılacak hocam o önemli
Bebek giyimi+bebek aksesuarları