serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Kutunun sadece giriş kısmı açık olsun etrafı kapalı olsun hocam.
En güvenilir yer olmalı etrafı tamamen kapalı olmalı.
PatikliPenguen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kutuya girmesi için zorlama kendini nerede güvenli hissederse orada yapacaktır. Doğum başlarsa özel mesaj ile yazın size yapmanız gerekenleri telefon ile anlatırım. Aslında sizin bir şey yapmanıza gerek yok kendisi en uygun yeri seçip orada doğuracaktır. Korkmayın sakın koltuk arkalarına masa altlarına girebilir yavruyu da kesesini yedikten sonra silebilir yine de doğum bu gece başlarsa özel mesaj ile numaranızı iletin yardımcı olurum. Sabaha kadar nöbetteyim hastanede o sebeple Yakın zamanda tecrübe edindim Scoth. erkek kedim çiftleşti dişi de bizdeydi 8 yavru aldık İlk doğumu oldu ancak sürekli yanındaydık o sebeple aklınıza takılan ya da normal mi dediğiniz yer olursa haber edebilirsiniz.
ardayuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi haline bırakın
teknoblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum kutunun her tarafı kapalı girişide ufak olmalı kedinin gireceği kadar.. sen buyuk yapmışsın bu yüzden kedi orayı güvenli görmuyor

mavi ile işaretledim yerleri kapat
kutunun ustunede eşya at ışık almasın içerisi
içinede naylon tarzı şey atmısın onun üstüne bezden eski eşyalar koy

Bunları hiç yapmasan yine sıkıntı olmaz o gider bir köşede gene dogurur ama madem kutu yapmışsın dediğim gibi halet o zaman kutunun içerisine girir

CanOffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam lütfen gelişmeleri bu konuda beni etiketleyerek bildirin müsait olduğunuzda
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sabah 7-8 civarında 4 tane yavru doğurdu.
Biraz önce veteriner kontrolünden geldik sağlık problemi bulunmadığını söyledi.