edit : çözdük,sanırım.verileri indir diyince oluşturulma tarihi,oluşturan ip filan çıktı hep...
arkadaşlar,elimdeki gmail hesaplarının ne zaman açıldıgını ögrenmek istiyorum ama bi türlü bulamadım.bikaç öneri buldum netde,sorunumu çözemedi malasef.denediklerim ;
1 - gmail hesabına girip,en eski maila gitmek.hesap oluşturulunca googledan gelen bikaç mail oluyor,bunlardan anlarsın deniyor ama çogu hesapta silinmiş o maillar.çözüm olmadı...
2 - youtube hesabına girip,kanalın oluşturuldugu tarihe bak denmiş ama her hesapta youtube kanalı oluşturulmamış.ayrıca yt kanalı olanlarında yine mail ile tarihi uymuyor.gmail açılınca otomatik yt kanalı açılıyordu sanırım dedim ama,2007ye ait maila dün açtım yt kanalı yani öyle bi zorunluluk yokmuş

3 - altdaki resimde gösterilen yerden bakılıyor denmiş,20den fazla maila baktım ama hiçbirisinde o aktif degil zaten.bu da sanırım istenirse açılan bi ayar ve bendekiler hiç açılmamış.
başka önerisi olan var mı?nereden ögrenebilirim gmail hesabının açıldıgı tarihi?