PatikliPenguen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kutuya girmesi için zorlama kendini nerede güvenli hissederse orada yapacaktır. Doğum başlarsa özel mesaj ile yazın size yapmanız gerekenleri telefon ile anlatırım. Aslında sizin bir şey yapmanıza gerek yok kendisi en uygun yeri seçip orada doğuracaktır. Korkmayın sakın koltuk arkalarına masa altlarına girebilir yavruyu da kesesini yedikten sonra silebilir yine de doğum bu gece başlarsa özel mesaj ile numaranızı iletin yardımcı olurum. Sabaha kadar nöbetteyim hastanede o sebeple Yakın zamanda tecrübe edindim Scoth. erkek kedim çiftleşti dişi de bizdeydi 8 yavru aldık İlk doğumu oldu ancak sürekli yanındaydık o sebeple aklınıza takılan ya da normal mi dediğiniz yer olursa haber edebilirsiniz.
serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapacağını yapmışsın hocam gerisi kedinin vicdanına kalmış.
Kutuya da geçebilir en olmadık yere de geçebilir.
Giriş kısmını duvara çevirebilirsin gireceği şekilde elbette. Ne kadar az yer görürse o kadar çok güvende hissedecektir.
Bende uykusuz geceler çok çektim 4 köpek 1 kedi yavrulamaya yakın başlar yavrular biraz büyüyene kadar sürer
Çok keyifli geliyor sonrası ama bu süreçler sıkıntılı valla.
Teşekkür ederim.
Kedileri severim fakat daha önce tecrübe etmediğim bir olay olduğu için endişelendim.
Kapalı bir odaya tüm ihtiyaçlarını aynı odaya toplayacak şekilde kapatmak durumunda kaldım sürekli gardrop içleri, masa altları, balkon, tuvalet gibi yerlere gitmeye çalışıyor. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba?