Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka kategorisinde mod olmak isterdim
Senden olurdu konularını takip ediyorum, o kategoriye faydalı olurdun bence
MsRapL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
İnsanın olduğu her yerde bu tarz durumlar olur. Bu tarz işler parayla değil gönüllülükle yapılır, diğer türlü olmaz zaten.
Doğru hocam haklısın.
Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim istemez ki Hemen hemen tüm yöneticileri tanıyorum her biri birbirinden güzel insanlar o kadar severek yapıyorlar ki emin olun başkalarına parayla yaptıramazsınız onların yaptıklarını zorlukları illa ki var ama tatlı zorluk onlar için binlerce onbinlerce kişi ev geçindiriyor burada bunu bilerek herşeye koşturmak mükemmel bir duygudur eminim. R10 Takımında olmak birşeylere el değmek emek vermek mükemmel bir duygu bunu da kendi adıma söyleyebilirim
Aynen Coşkun hocanın dediği gibi, binlerce kişinin evini geçindirmesine olanak sağlamak bambaşka bir duygu olsa gerek
brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden olmazdi olamazdi daha dogrusu normal insanlarla normal ulkelerde ticaret yapilan platformlarda cok guzel olurdu ama konu turkce forum oldugu icin olmazdi modlari bilmemde forum sahibinin yerinde olmak istemezdim yoksa coktan katil olurdum bu kesin ve net abi sakinlestiriciler bile bana fayda etmiyorken
Sen olma aman hocam kalpten felan gidersin.