EBT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru, üye = üye. Bence en büyük hatanız tutar küçük demeniz. Kurumsal Plus alan "söz meclisten dışarı" kendini forum sahibi ilan ediyor, tehtidler ile susturmaya çalışanları da gördük. Tutar 1 TL de olsa uğraşmak lazım ki bunların önü kesilsin.
X yada Y kişi ben Platinim, ben Kurumsal üyeyim Moderatörüm de dese bir şey farketmiyor, mağduriyet yaratan uzaklaştırılıyor. Yönetim gözünde herkes aynı. Bu ayrıştırmanın farklı bir versiyonu da Moderatörlere yapılıyor. Robotmuş gibi, Mod Nerde? Niye bakmıyor?
Eee? Report butonu var, kullan. Mağduriyetin varsa, usulsüzlük var ise konu aç yada raporlaman gerekiyorsa yap.

İnsanlar forum da ki bir çok özelliği kullanmıyor, bir çok üyenin paneline kendi notlarımı eklerim. Şunu yaptı, şöyle dedi, ticareti kötü vs. gibi. Çok mu rahatsız etti neden ben uğraşayım? engellerim görmem, o beni göremez. Kafam çok rahat mesela insanlar bu özellikleri kullanmalı.

Zaten bu tür insanlar max 1 yıl için de banlanıyor. Böyle ufak şeyler için kendimizi üzmeye yada sinir etmeye gerek yok.
Sonunda olaya realist yaklaşan birisi. Size katılıyorum. Burada bence en büyük sorun şu: Kurumsal üyelerin bazıları zannediyor ki bu üyelik türü haksız olduğum konularda beni haklı çıkartabilir. Para verdim kurumsal üyeliğe ben haksız olamam. Bu mottodan çıkılmalı. Burada modlar bile şikayet ediliyor hizmet kalitesinden dolayı sonuçta. Bir de işi aksatıp çok yoğunum tribine girmeye gerek yok. Çok yoğunsan iş alma o zaman. Sorun yoğunluk değil işin ücretinin az olması sadece. Herkes işini düzgün yapsın yeterli. Başka söze gerek yok. Tartışma konusu olması bile gereksiz.