Site adresi: (pm)
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 150tl, son 3 yılın ortalaması 234tl Sitenin açılış tarihi: 2018 DA / PA Değerleri: Kategori / sitenin içeriği: sosyal yardım maaşı sorgulama
Günlük hit sayısı: aylık ortalama 13k. Ve 120k gösterim alıyor. Görsel eklendi. Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 2018-06-01 / 5 yaş Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: yok Hosting dahil mi?: hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Site sosyal yardım maaşı sorgulama sitesidir. Her ayın 8i gibi ziyaretler yoğunlaşır, 15inde zirve görür 20sinden sonra da azalır. php üzerinde basit bir form ile kullanıcılar veri girişi yaparak sohbet ediyor.
İçerik üretmek gibi vs herhangi bir İlgi istemez. Dilerseniz 6 ayda bir yeni maaş tutarını yazmanız yeterli olur. Site,
Pasif gelir. Domain bitiş tarihi haziran 2024. Site yaklaşık 5 yıldır bende, herhangi hit arttırıcı bir çalışma yapmadım. Reklam yerleşimi bile alelade. kullanıcısı sadık, Google tarafında otoriter. Gelişime çok müsait.
Satış iptal. İlginiz için teşekkürler.
Adsense hesabı dahil
DEĞİLDİR. Kişisel hesabım olduğu için devredemiyorum fakat onay konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Öncesinde birkaç sefer silip çabucak tekrar onay aldığım oldu. ilgili görseller;