kurumsal plus diye geçiniyorsunuz söylemiyim diyorum ama sizden alınan hizmetleri bazıları acayip aksatıyor. mesela birinden açık artırma ile makale kazandım hala teslim edilecek kaç hafta oldu. burada açıklamak istemiyorum. kendisine daha yazmadım. yazsam belki hiç başlamamıştır makaleye. kurumsal üyeler açık artırmada çok cüzi rakamlara kalınca acayip sallıyor o hizmeti. kaç defa denk geldim. en az 5 kişi ile öyle ticaretim oldu çoğunda rapor bile verilmedi iş sonunda. kimsenin kimseyi dışladığı yok. herkes işini düzgün yaparsa üye farkı gözetmeden ayrımcılığa gerek kalmaz.
Hocam bize niye patlıyorsunuz. Hakkımızda açılan 1 tane şikayet konusu yok, 1 tane negatif trade yok. Nitekim forum dışında da 1 tane aslı olan negatif yorum da göremezsiniz. Ama ben de şahit oluyorum. Kurumsal plus diye bir havalara girip işlerde aksatmalar, kötü hizmet kalitesiyle hizmet vermeye çalışanlar, yapamayacağı işi üstlenenler çok fazla ve bu durumdan biz de hiç haz almıyoruz.
Selam olsun,
Benim şahsen üye, premium üye ya da mod yönetim vs. ayrımım yoktur.
Ancak size katılarak premium üyelere tuhaf bir tutum olduğunu görebiliyorum. Bununla beraber premium üyelerde de sıkıntılar var.
Mesela insanlara soda ikram edip gaz alma girişimleri iyi niyetli bir sonuç doğurmayacak bunu siz zaten biliyorsunuzdur.
Birisi içtim bitirdim bu boş şişeyi de bıraktım buyurun diye kinayeye geçtiğinde bu kapıyı açan siz oluyorsunuz.
Bence potansiyel müşterilerinizde bu şekilde akılda kalmayın.
Yanlış anlamazsın umarım samimi olarak uyarıyorum, ticaret yapıyorsunuz bu şekilde polemikler başlatmayın bence.
Sana mı soracağım derseniz, elbette hayır.
Ben bu şekilde bir tavsiye alsam ancak teşekkür ederim.
Sevgiler.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ticari ilişkilerde müşteri şirket seçiminde özgüdür, şirket ise müşteri seçiminde tamamen özgürdür. Bir sorunu farklı bir yöntemle dile getirdiğim için ticaret yapmayacak olanlar varsa kendileri bilir. Sonuç olarak Rızkın sahibinin Allah olduğuna inanıyorum.
Polemik yaratacak yorumlar'dan uzak duruyorum genellikle. Ya onlar engelliyor ya ben engelliyorum ki daha fazla uzamasın ve tat kaçmasın. Ama bu tarz konuları da açmazsak insanlar gerçekten haksız yere gereksizce iftiralara uğruyorlar. Umarım aydınlananlar olmuştur.
Dışlanma olayı olduğunu düşünmüyorum ama premium üyeliklerin ve özelliklerinin forum kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Ek olarak bazı premium üye sahipleri kendini dokunulmaz ve forum sahibi gibi görüyor. Sanırım sosyal hayatta alamadıkları itibarı burada elde etmeye çalışıyorlar.
Dikkat ediyorum nerede boş, saçma konu var genelde premium üyelik sahipleri açıyor. Nerede çekirdek emojisi, saçma mesaj yine onlar.
Forum ergen doldu diye kızarken bir de bu tarz üyeler türedi. Haliyle ticaretini yapmak için forumu ziyaret eden üyeler de bu görüntü kirliliğinden şikayetçi bu çok doğal.
Katılıyorum size