Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya onlar ateş olsa sigaramı yakar.

EBT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beypazarını severim, hazımsızlığa iyi geliyor.

Gazı bitmiş biraz sallamak lazım
churchill

paranovastudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım adına siz söylüyorsunuz forum diye, nacizane fikrim, çekirdek emojisi atanlar oluyor. Konuya anlamsız cevaplar verenler vs. Oluyor bende rahatsız oluyorum. Hiç belirtmedim bugüne kadar yapma etmede demedim. Premium üye olmasıyla alakası bile yok. Hem komik gözüküyor hem de sinir bozucu olabiliyor her konuya yorum yazmak yerine, en azından ilgili konuya yorum yapabilir. Madem dediğiniz gibi fikir belirtiyorsunuz, benimde fikrim bu yönde kesin ve net.
Dışlanma meseleside komik geldi, ticaret forumunda dışlama olmaz ki
İnsanlar gruplaşıyor bir şekilde ve cephe alıyorlar bazı üyelere karşı. Belki aktifliğiniz artsa fark edebilirsiniz fakat dışlanma olayı mevcut. En azından biz bu durumdan müzdaribiz. Geçmiş konularımıza ve yorumlara bakabilirsiniz. Böyle bir niyetim de yok, ihtiyacım da yok Ayrıca reklam için yazan birçok üyeyi ben de görüyorum. Sadece emoji atıyor, alakasız mesajlar vesaire. Onlardan ben de şikayetçiyim..

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
foruma üye olduğumdan bu yana premium üyeliğim var.
konuyu açan arkadaşın tavrını asla tasvip etmiyorum ve desteklemiyorum yok soda için falan 0-6 yaş grubu kreş esprileri.
üyelik rankı size bir ayrıcalık katmaz. sizin 3 kuruşa aldığınız üyelik başka üyelerde hazımsızlığa da neden olmaz.
kendinize gelmenizi öneririm. hoş bir dil değil.
Olur olur, oluyor da. Öyle bir hazımsızlık oluyor ki, işine gelmeyenler fark edemiyor bu durumu.

Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi paylaşabileceğim konulara girip yorum yapıyorum.
1 yıldan fazla süredir premium üyeyim. O zamandan beri
belki 1000 tane mesaj yazdım. 1 kişi bile bana reklam için
yapıyorsun demedi.

Yaşanan durum yorumun kalitesi ile alakalı olabilir. Görmeden
bir şey diyemem. Ama önüne gelene laf atan, işi değil reklamı
ön plana alan üyelikli-üyeliksiz pek çok kişi var forumda.
Amaçları ne olursa olsun insanları rahatsız ediyorlar.
Bu kişiler için haklı olabilirsiniz.

Ayrıca bu platformun dinamiklerini biraz incelerseniz hala
hala hayatta olmasının nedeninin reklam olduğunu anlarsınız.

Reklam yapmak için, imzanın görünmesi için mesaj yazmak
bilgi vermek gerek. Boş mesajın bir anlamı yok. Modlar silebilir.
Bu nedenle işe yarar bir mesaj yazıp imzanızın kalıcı olmasını
sağlamaya çalışıyorsunuz. Bu tüm üyeler için geçerli.

Bu yöntemle 3 tarafta kazanıyor. Bilgi arayan buluyor, cevap
yazan reklam yapıyor, yaşanan etkileşimden platform kazanıyor.

Bunu düşünemeyen kişilere çok takılmamak lazım. Ben baya
sık karşılaşıyorum. Konuyu okuyanlar-yorum yazanlar arasında
bile var onlardan
En basitinden örnek verdim aşağıda. Konuyu açan arkadaşın işine gelmeyen yorumlar atınca bu şekilde iftiralara başvuruyorlar. Bu durumu yaşan çok insan var. Konu paylaşmaya korkar oldum bazı gereksiz konuşanlar yüzünden. Yapacak bir şey yok, anlamayanı engellemek en doğrusu olacaktır.
Reklam amaçlı yorum attığımı da geçmiş mesajlarımdan göremezsiniz. Öyle bir amacım yok, zaten bildirim reklamı almışım rezerve etmişim, neden yorum atayım 2-3 kişi görsün diye ilgi çekeyim ki..

OwlKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi soda bi sigara diyor şarkıda. 😁

burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parasını ödediğiniz her şey üzerinden reklam yapma hakkına sahipsiniz, bu kadar basit! şu parası olan insanları neden kıskanırlar anlamıyorum. Mesela bende yok o yüzden kurallara uyuyorum ve forumu ücretsiz geziyorum
Amaç bu zaten. Hayrına almıyoruz yani

Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret yapmak / satış yapmak isteyen kişilerin tabi ki premium almaları gerekiyor. Ben 3 yıllık plat üyelik almıştım o zamanlar satış yapmak istiyordum. Ancak şükürler olsun artık forum üzerinden para kazanmak ihtiyacım kalmadığı için premium almadım. Umarım tekrar gerek kalmaz ancak burası çok büyük bir pazar yeri. Satış yapmak istiyorsanız pre almak zorundasınız. Reklam da yapmak en doğal hakları zaten. Sonuna kadar hak veriyorum
Bu çizgiyi keşke herkes fark edebilse

uzmanforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para vermişsin iyi güzelde bu her ayrıcalığa kavuştuğun anlamına gelmez. Haklıyken haksız duruma düşürüyorsunuz durumu ve bu tamamen üslubunuzla alakalı..
Haklılık veya haksızlık kafasında değilim. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz fakat şöyle bir şey var; Ben konusuna fikir belirtiyorum arkadaşın, veya bir başkası. Adam çıkıp şey diyor, ya sizin amacınız reklam yapmak şöyle böyle. Aslında birnevi iftira, kul hakkı bu. Alakası yok halbu ki