Mod olsam forumun %90 ı banlanmıştı o yüzden istemem hakemlik bana göre değil zor iş

İyi ki değilsiniz o zaman.
Yazdığınız onca şeye rağmen olmak isterdim açıkçası. Daha yazmadığınız çok şey var. Geceleri telefonla aranmak gibi.
İşin zor
Eskiden ilgili olduğum alanda olmak isterdim ama sonradan hevesim kaçtı.Gerçi bu sert mizacım ile bizi zaten yapmazlar.
Belli olmaz hocam
Kategori modu olmak güzel.
O nasıl bişey bilmiyorum, kategoriden sorumlu mu oluyorsunuz? Başka sayfalara bakamıyor mu o kişi.
Üşenmeden nasıl yazdın bunları
Üşenmeden okusaydın benim yazdığım 2 satır bile değil, gerisini Coşkun Çetin yazmış, keşke konuları okuyarak yorum yapsanız ne güzel olurdu

Her konuya bodozlama sırf reklam amaçlı, beğeni almak için laf sokarak yorum yapıyorsunuz, sizi engellemem lazım sanırım.
Mod olmanın ;
+'sı : Ticaret ağın daha geniş ve kazançlı olur
-'si : Çok boş beleş tiplerle uğraşırsın
Artılar eskileri götürür belki
ben mod olsam bir hafta da üye sayısı yarının da altına inerdi

İyi ki değilsiniz o zaman.
valla şu geleli 3 gün olan arkadaşların dertlerini anlayamıyorum =) her ay böyle konular açsam 16*12 adet konu .. bence bunları dert etmek yerine kendinize ticari bir kategoride gelişme imkanı sunun
Derdim yok ondan dolayı hocam

canım sıkılıyor ne yapayım, moderatörlerin canı sıkılmış bende ona istinaden böyle bir konu açmak istedim, konumu ve bu tür konuları beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter diye düşünüyorum. Ben r10'a ticaret için gelmedim, sosyal medya olarak kullanıyorum. Ticari alanda reel hayatta ve adsense tarafında faaliyetlerim var zaten, siz onu düşünmeyin lütfen.
Alalh yardımcıları olsun kategori moderatörlüğü nispeten kolay olsa da genel moderatörlerin çok fazla sorumluluğu oluyor. Bu görevleri yerine getirirken sürekli insanlarla uğraştıkları için de zor iş.
Aynen hocam.
Konunun amacını anlayamadım. Garip bir konu olmuş
Moderatörlere biraz saygı ve sabır göstererek hareket edelim dedim aslında, yani adamlar zaten gönüllülük esasına göre çalışan ve bazıları evli barklı insanlar, boş zamanlarında burada ki üyelerin sorunlarını çözüyorlar ama yaranamıyorlar diye düşünüyorum, dünkü konuya istinaden bu kanıya vardım.
@Engin; hocamız uyumuş, arkasında demediğini bırakmamış insanlar, zan altında kalmış, yazık değil mi bu insanlara diyorum. Forumda insanları karalamak çok kolay olmuş.
Evet kolay bir iş değil ama gurur verici bir görevdir.
Dün aksamki konuyu bir çoğunuz okudunuz sanırım,
Üye benden izin aldığını söyleyerek iftiralar atıp yönetimide zan altında bırakıyor.
Evet hocam bende konuyu okuyunca, bu konuyu açıp sizlere teşekkür etmek istedim, işiniz zor gerçekten, sizleri sadece forumda takılan, 7/24 burayla ilgilenen insanlar sanıyorlar. Birçok konuda gönüllülük esasına göre moderatörler çalışıyor diye yazılmış ama bunu kavrayamamış bazı üyeler.
300TL bedel farkla kurumsal plus tercih ederdim
O daha iyi herhalde
Moderatör olmadığım halde ben de aranıyorum. Özellikle Whatsapp numarası olarak numara bıraktım profile. En sonda kaldıracağım.
Seviliyorsundur hocam
Sayenizde mısır patlatıp okumalık konu buldum

Önce orayı okuyup sonra buraya geleceğim
Oku oku
Selam olsun,
Mod olmak isterdim ama muhtemelen çok kısa sürerdi.
Ben forum modlarının adil değil eşitlikçi olduğunu düşünüyorum.
Elbette tek tek şu kişi bu kişi diyemem ama genel olarak gördüğüm adaletten ziyade eşitlikle durumların ele alınması. Bu bana çok uygun değil.
Bu işin doğrusu adil olmak yaptıkları yanlış demiyorum.
Birini seçebilir o şekilde yönetebilirsiniz. Bu işin doğrusu yok tercihler var.
Elbette gördüğüm istisna kişiler var.
Benim bakış açımda eşitlik bazen en büyük adaletsizlikleri getirir.
Dikkatli olunması gereken bir tercih.
Bu eleştiriye karşı sevmediğim, negatif baktığım mod bulunmuyor.
İşleri zor.
Şiir yazdın sandım bi an
İyi çevirmişsin hocam