yurekli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca 'https://www.r10.net/acik-artirma-ilanlari/3763517-1-tl-den-acik-arttirmada-iphone-13-pro-max-128-mavi-turkiye-cihazi-yetisen-alir-5.html' bu konunun'da incelenmesi gerekiyor, ihale @Yılmaz Dursun; 'a kalmış, 32BİN TL fiyat ile, bir arkadaş dekont ekleyebilir misiniz demiş, fakat ben dekont eklediğini düşünmüyorum, bu ödemenin'de dekontu talep edilmeli, kripto olarak ödeme yapıldığı iddia edilirse, tronscan ödeme linki iletilmeli, aksi takdirde bu sebepten'de kişiye uzun bir süre ban cezası verilmeli, Ayrıca bu iddiların odağın'da ki kişilerin ban yemeyip, hakkını arayanların ban yemesi de benim aklımda ve zannediyorum ki pek çok kişi aklında şaibeye neden olucaktır, eğer bu kişiler yönetimi itham etmiş ve ceza almışsa, ve bu arkadaşlara bu kadar hızlı reaksiyon alınmış'sa, iddiaların odağında'ki kişiler neden hala ban yemedi? onlar hakkında neden hala bir işlem yapılmadı?

@Coşkun Çetin;
SAKİN! Tüm işlemler sonuçlanmadan bu sorulara gerek yok, gereken yapılmış.

@Yılmaz Dursun; @zeusunpederi; uzaklaştırıldı ve ceza süreleri daha fazla uzasın diye moderatörlere bilgi ilettim.
Moderatörleri zan altında bıraktığı için konuyu açan kullanıcıda uzaklaştırıldı.

Moderatör kullanıcıya izin vermemiş! KURALLAR ÇERÇEVESİNDE ve TİCARİ AHLAKA uygun olarak yapabilirsiniz demiş.
Yönetici arkadaşımız @Engin; Özel mesajın ekran görüntüsünü konuya mesaj olarak eklemiş. ŞAİBE yok, Ayırma ya da Kayırma yok, olamazda zaten.

Mahkemeye versen yıllarca sürüyor.. R10'dan çok aşırı hızlı aksiyon beklemeyin. Çünkü sayfalarca cevapları okuyup, tarafları dinleyip ardından logları inceliyoruz ve bizler insanız gece yatıyoruz. SAKİN, SAKİN, SAKİN