Karanliktan korkmayin
Zifiri karanlik yerlerde yuruyun alistirin kendinizi ne kadar keyif ve huzur verici oldugunu goreceksiniz karanlikta cekirgelerin sesi bayilirim bir sonraki yuruyusumu video cekerim bir kac tane var belki YouTube ta yayinlarim
Karanlik iyidir alisabilen icin karanlik cok keyiflidir az once yine zifiri karanlik yollardaydim bazen karanlik yerlere gider yururum sizede tavsiye ederim

Sunuda ilave edeyim bu yerler amerikada sokakta vahsi hayvanlarin yasadigi en basit ornegi koyote lerle cok yuz yuze gelmisimdir

aha bu hayvan
turkcesi cakal mi neyse etcil bir hayvandir genelde geyiklerle ve onlarla karsilasiyorum bir den fazla olursa skinti buyuk olur ama genelde tek baslarina gezdiklerini goruyorum sorun degil sig sauer p365 varken yurumeye devam

Turkiyedeyken yine ayni sekilde cok karanlik yerlerde yurudum mezarliklar aralarinda geceleri cok vakit gecirmisligim vardir . Ornegin topkapi civarinda merkezefendi civarinda yasayanlar cok iyi bilir orada ermeni mezarliklari bile vardir citlembik toplamaya giderdik

geceleri cok vakit gecirdigim yerlerdi istanbuldaki mezarliklar daha sakin yer bulamazsiniz