Daha önce konusu açtım birkaç kişi ile ortak çalışacağım dedim ve 5 kişi ile çalışmak nasip oldu.
Bunlardan 2 kişi hariç diğerleri hayal kırıklığına uğrattı beni (Kişisel olarak laf dinlememeleri, açgözlü davranıp benim reklamları nasıl çıktığımı öğrenmek için sürekli veri talep etmeleri vesaire)
Daha önce bir çekiliş yapmıştım ilk arbitraj kazancımdan ufak bir bütçe ayırıp. 21-28'inde tahmini 15K çekiliş yapmayı planlıyorum. Planda bir değişim olmazsa muhtemelen çekiliş 30 kişi arasında 500₺ olarak dağıtılacak.
Şükürler olsun Allâh'a yine yüzümüz ak bir şekilde büyük başarılar elde ettik ☺
Son süreçte reklamlar onay almamaya başladı, birkaç aksiklik oldu ama yinede birkaç arkadaşımızada kazandırmayı başardım.
Artık Arbitraj hizmeti vermiyorum bu başlı başına hatalı bir adımdı benim için. Çünkü insan oğlu imzamdada yazdığı gibi her zaman nankördür. 2 arkadaşımı temzih ediyorum kendileri ile çalışmak bir şerefti benim için.
@Mustafas89; Daha önce R10 üyeliği olmamasına rağmen Benim davetiyem ile üye olan ve Kendisi ile uzun soluklu çalışmak istediğim birisi. Son süreçte diğer arkadaşlara reklam çıktığımız için onay alırken zorlansakta bunu çözeceğiz ve kazanmaya son gaz devam edeceğiz 😇
@dharmax53; Sitesine reklam çıkarken onaydan çok red yedik talihsiz bir deneyim yaşadı ama yinede diğer arkadaşlar gibi yapmadı saygısını bozmadı. Bende ona karşı saygımı bozmayarak Arbitraj hakkında yardımcı oldum kendi reklamlarını çıkarak kazanmasını umuyorum biraz zorlanacaktır muhtemelen yine reklamları benim çıkmam gerekecek 🙂
Yukarda etiket attığım arkadaşlardan bilgi almaya çalışmayın vermeyeceklerdir.
Ortak iş yaparken benim önceliğim güvenilir, özellikle gelişimini tamamlamış insanlar bulmaktı.
Şimdi son 1 arkadaşımıza daha bu şansı tanıyacağım. Yeni taktikler deniyoruz ve şuan için Bitcoin ile alakalı sitesi olan bir arkadaşımızla daha çalışacağım
Bitcoin sitesi olanlar Profilimdeki whatsapp numaramdan bana ulaşabilir. Şartlarıma uyan sitelere reklam çıkıp kazanacağız.
Tek seferlik çalıştığım ve illlah ettiren kişinin istatistiği. Kendisine 600₺ civarı kazandırdım son reklamıda onay bekliyor tahminimce en az 1.000₺- max 2000₺ arası bir kazanca ulaşacaktır
mustafa hocamın yeni adsense hesabına ayın 1'inden önce çıktığımız reklam Elimdeki ss bu fakat daha fazla kazandık Pin hedefine ulaştırdık 😇
Bir hocamıza daha 1.000+ kazandırdık (Son süreçte reklamlar onay almayınca kendisinden tasvip etmediğim bir tepki aldım.)
SÜREÇ BOYUNCA BİRÇOK KİŞİ İLE AYNI REKLAMLARI ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ONAY SORUNU YAŞAMAYA BAŞLADIK NORMAL ŞARTLARDA KAT VE KAT KAZANDIRACAKTIM BU SEFERLİK BÖYLE OLDU BANADA KENDİMİ GELİŞTİRMEM İÇİN TECRÜBE OLDU. BU AY DAHA DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE REKLAMLARIMIZI UFAK BÜTÇELER İLE ÇIKIP KAT VE KAT KAZANACAĞIZ İNŞALLAH 😇
HERKESE İYİ FORUMLAR....