orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmayın ama kurallara aykırı bir durum varsa ne demek? Arkadaşı yönetime karşı suçlayıcı tavrı var diye banlıyorsunuz belki haklı tarafınızda vardır. Lakin herkesin gördüğü olayı "aykırı durum varsa" demekte mantıklı değil.

Moderatör onayı ile işlem yapılması forum kurallarında var mı? Hadi moderatör olayı yanlış anladı onay verdi. Bu arkadaşlar kuralları okuyarak konu açıyorlar veya teklif veriyorlar kurallarda açık şekilde yazıyor.

Olayları büyüten de moderatör ekibinin birden açıklama yapmadan konuyu silmesidir. Bu forumda bir adalet anlayışı var diye kalıyoruz bunu zedeleyecek hamle görürse herkes tepki gösterir. Bunu da yönetimi kötülüyor diye algılayamazsınız.
Aslında anlaşılır bir d,l kullanıyorum ama neden anlamıyorsunuz, gerçekten çözemiyorum. Kurallara aykırı bir durum varsa ne demek biliyor musunuz? Ben konuyu incelemedim, bir yönetici konuyu inceler, eğer kurallara aykırı bir durum varsa gerekli işlemleri yapar demek. Daha nasıl açıklayıcı olabilirim?

Benim bir türlü anlamadığım bir şey var. R10.net, Türkiye'nin en güvenilir ticaret platformu diyorlar. Bunu foruma üye olan ya da olmayan yüzlerce kişiden duydum. Bizler elimizden geldiğince, hiçbir karşılık beklemeden bu forumun güvenli bir yer olması için mücadele ediyoruz. Fakat nedense bazı arkadaşlar, sanki bizlerin en ufak açığını bekliyor gibi, bu şekilde atağa geçiyorlar. Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Bir insan neden ekmek yediği yeri bu kadar yermeye çalışır ki?