Ben sizi etiketlemedim. Bu forumun çömezi değilim, az çok düşünülenleri biliyorum. Bu tür konular her zaman çok mesaj ve beğeni alır. Sadece foruma has bir durum da değil aslında. Ülke olarak kaos haberleri her zaman ilgimizi çekiyor. Konuyu açan kişinin söylemleri elbette ki bizi zan altında bırakır. Yapması gerekeni söylememe rağmen, bana bu mesajı yazıyorsunuz, bu da ilginç. Ben yaklaşık 10 senedir forumda yöneticiyim ve 10 senedir işleyiş bellidir. Forumun işleyişi ile alakalı bir sorun varsa rapor edilmelidir. Bir yöneticinin kararı ile ilgili bir sorun varsa,
@Coşkun Çetin;'e mesaj yazılmalıdır. Bu konu neden bir türlü anlaşılmıyor, bunu da anlamak mümkün değil.
Mesajımı alıntılamışsınız diyeyim etiket demeyelim o halde. Çömezlik değil mevzu sizler moderatör işin içinde olmasaydı belki de bu şekilde ilerlemeyecekti konu ama moderatör işin içinde diye yönetim zan altında kaldı diyorsunuz ama görmediğiniz bir şey var yönetimi zan altında bırakan konuyu açan değil ihaleyi alan kişidir.