Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaşımızın yapması gereken, usulsüzlük olduğunu düşündüğü konuyu rapor etmekti. Fakat o bambaşka bir yöntemi tercih etti. Bu şekilde bir konu açarak, yönetimi zan altında bırakmayı tercih etti. Yine de kendisine herhangi bir işlem uygulanmadı. Fakat alıntıladığım mesaj kabul ediiebilir bir mesaj değil. Kaos ortamından beslenen belirli bir kesim var biliyorum. Bu tür konularda, hiçbir araştırma yapmadan konuyu açana destek oluyorlar. Halbuki bilmiyorlar ki bizler onların da hakkını gözetiyoruz.

Uzun lafın kısası, @necipbyk; isimli arkadaşımızın söylediği "ya da görmezden geliyorlar" ibaresi kabul edilebilir değil. Bu konu nezdinde ilk cezası olması için 2 gün uzaklaştırıldı. Konu da inceleniyor. İnceleme sonunda kurallara aykırı bir durum varsa, arkadaşlarımız gerekli işlemleri yapacaktır.
Hocam kusura bakmayın ama kurallara aykırı bir durum varsa ne demek? Arkadaşı yönetime karşı suçlayıcı tavrı var diye banlıyorsunuz belki haklı tarafınızda vardır. Lakin herkesin gördüğü olayı "aykırı durum varsa" demekte mantıklı değil.

Moderatör onayı ile işlem yapılması forum kurallarında var mı? Hadi moderatör olayı yanlış anladı onay verdi. Bu arkadaşlar kuralları okuyarak konu açıyorlar veya teklif veriyorlar kurallarda açık şekilde yazıyor.


Olayları büyüten de moderatör ekibinin birden açıklama yapmadan konuyu silmesidir. Bu forumda bir adalet anlayışı var diye kalıyoruz bunu zedeleyecek hamle görürse herkes tepki gösterir. Bunu da yönetimi kötülüyor diye algılayamazsınız.