GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Kaosdan beslendiğim yok. ( etiketlediğin için söylüyorum ) Konuyu açan kişi değil aksine ihaleyi alan kişi yönetimi zan altında bırakıyor. @Engin; arkadaşın izni ile onay aldığını söylemiş. İhalede böyle bir şey mümkün olabilir mi? Konuyu açan kişi yönetime " ya da görmezden geliyorlar " demesi sizi zan altında bırakmaz, ihaleyi alan kişinin yönetimin onayı ver demesi zan altında bırakır.
Ben sizi etiketlemedim. Bu forumun çömezi değilim, az çok düşünülenleri biliyorum. Bu tür konular her zaman çok mesaj ve beğeni alır. Sadece foruma has bir durum da değil aslında. Ülke olarak kaos haberleri her zaman ilgimizi çekiyor. Konuyu açan kişinin söylemleri elbette ki bizi zan altında bırakır. Yapması gerekeni söylememe rağmen, bana bu mesajı yazıyorsunuz, bu da ilginç. Ben yaklaşık 10 senedir forumda yöneticiyim ve 10 senedir işleyiş bellidir. Forumun işleyişi ile alakalı bir sorun varsa rapor edilmelidir. Bir yöneticinin kararı ile ilgili bir sorun varsa, @Coşkun Çetin;'e mesaj yazılmalıdır. Bu konu neden bir türlü anlaşılmıyor, bunu da anlamak mümkün değil.