Mort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu uçuyor modlar hala yok :P , sözde forumun kuralları vardı. Yılmaz bey'in bütçesi 1k ise yapacak birşey yok , o zaman 1k teklif verecek. Almak isteyenler de üstüne verir ihale devam eder , 20k hemen al fiyatı ile 1k hemen almak çok saçma.

Script ucuza gitmesin diye yine bir olaylar dönüyor. Bir ara ihaleye katılmıştım , yılmaz bey 2k'a kadar teklif verdi , son teklifim 2.2k deyince sesler kesildi , o zaman anladım zaten.

Galiba bu konuya Coşkun beyin de bakması lazım diye düşünüyorum. @Coşkun Çetin;


EDİT : Moderatör arkadaşa sordum diyor fakat modlar da kuralları biliyor? Suç ya Moderatöre veya üyelere kesilecek.
Çok güzel diyorsun mort yılmaz daha önce bunun için 2000 tl teklif verdiğinde sen 1900 tl teklif verip yılmaz haksız arttıyor diye şikayet eden kişisin birde birşey bilmiyormuş gibi yazıyorsun. Daha önce silinen konum senin yüzünden silindi . Yılmaz scripti çıkardıgım günden beri almak istiyor teklif vermiyor yönetim uyarmasın diye. Şimdi yönetime izin alıp 1000 tl ye aldıı konuda kendisine geçti . Bana sattıgın bozuk script için nasıl tezgah hazırladınızda geri aldınız bunlarda duruyor en son konuşacak kişi sensin.