Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam mükemmel bir hafızan var, aslında film/dizi konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz ama sen biraz daha profesyonel olarak izliyorsun, ben sadece vakit öldürme amaçlı izliyorum not verme huyum yok, zaten 1-2 bölümde beni yakalayamazsa anında çıkarım o diziden, bi ara Bi dizi vardı adı aklıma gelmiyor, denizaltında geçiyordu, hatta kıvanç tatlıtuğ bile oynadı son bölümde onun senaryosu biraz hoşuma gitmişti ama çok kısa sürdü sanki o bitti gitti hemen.
Evet tarzımız benziyor en azından benzer dizileri beğenmişiz sağ olasın Bende vakit geçirmek için izliyorum ama keyif almaya çalışıyorum, birde izlediğim dizileri not ediyorum yeni sezonu vs. gelirse diye, imdb sitesinde de watchlist yaptım izlediğim diziyi oraya ekliyorum ve not veriyorum. Bir diziyi izlerken adını bir not defterine yazmak 20 saniye sürüyor ama yeni sezonlarını takip etmekte çok işe yarıyor pratik oluyor, final yaptıysa da yanına final yazıyorum ki yeni sezon çıkacak diye boşuna beklemeyeyim. Yakamoz S-245'i diyorsun, İnto The Night dizisinin eş zamanlısı olarak çıktı ama ikisinin de devamı gelmedi, into the night final yaptı 2. sezonda. Alice İn Borderland dizisinin 2. sezonunu unutma, ilk sezon finalini anlattın çünkü bence 2. sezonu daha kalite, 3. sezonu bekliyorum orada bitirirler diye düşünüyorum.

Film az izliyorum ama, şöyle bir matematiği var, 2 saatlik bir film açıyorum izliyorum ve beğeniyorum, eee sonra? Sonrası yok işte, orada bitiyor, devamı yok. Dizide dediğin gibi beğenmezsen bırakabilirsin ama ya beğenirsen? Filmde beğenirsem devam edeyim diye bir şey diyemiyorsun çok kısa, sadece 2 saatim olduğunda izliyorum elbette ama genelde dizi, en azından devamı geliyor Yerlilerden Sıcak Kafa, 50 m2, Terzi ve Mezarlık hoşuma gitmişti, Pera Palas ve Biz Kimden Kaçıyorduk da fena sayılmazdı yoklukta gider. Listemde yıllardır duran ama hala izlemediğim birkaç dizi var bölüm sayıları 200 lerin üzeri olan, bir türlü gözüm kesmiyor ama iyi bir şey bulamazsam onlardan birini izleyeceğiz mecbur