Ddos koruması konusunda araştırma yapmadan firmalardan hizmet alıp sıkıntıya düştüğünüze üzüldüm, genelde oyun sunucu sağlayıcılarının 1 numaralı büyük problemi umarım en az zararla kurtulmuşsunuzdur
Merhaba, test ettik ve bu testler yurtdışı oldu genelde biz o zaman sorun yaşamadık demek ki yaptığımız ataklar cacık seviyesinde olduğu için sonuçta biz bu işin profesyoneli değiliz =)
Keşke tek sorun 3 gün olsaydı, keşke söylenilen hiçbir şeyin doğru olmadığını da söyleseniz. Tekrar tekrar buraya network ile alakalı farklı ekran görüntüleri de sunmak istemiyorum sevgili moderatörümüz talep ettiği için PM yoluyla sundum kendisine.
Hizmetiniz yalandan ibaret, size tavsiyem satış danışmanlığı yapın firmalarda iyi kandırıyorsunuz =)
Merhaba,
Sizlere test sunucu ilettik, yurtdışı veya yurtiçi atak denemeleri yapmanız tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bir durumdur. IP bazlı bir kaç sunucunuz dışında sorun yaşanmamaktaydı, bunu zaten sizlere belirttik ve gerekli aksiyonların alınacağını da biliyordunuz. Söylediğimiz hiç bir şeyin doğru olmadığını nereden çıkarttınız? Bunları burada karalama yapmak için söylemek çok kolay bir durum zaten. Network ile alakalı ne görüntüsü sunacaksınız çok merak ettik açıkçası daha Observium panelini kullanmayı bilmediğiniz için bize "Biz bilmiyoruz nasıl kullanacağımızı?" diyen sizdiniz zaten. Lütfen boş ithamlarınızla daha fazla konuyu kirletmeyin, cevaplanmasını bekleyin.