Mail ile hosting sunucusu ayrı ayrı çalışıyor. Mail gönderimi ve alımında sorun yok ancak php smtp kullanarak mail gönderemiyorum. Kodlarda sorun yok çünkü sunucu içindeki bir mailin bilgilerini girdiğimde sorunsuz geliyor form. Dış mail de ise gönderim sağlanmıyor. Timeout hatası alıyorum php ile önlesem de önüne geçemedim. Neler yapabilirim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Aynı problemi bende yaşıyorum godaddy ın ücretsiz verdiği hizmeti denedim hep bağlanma hatası aldım cpaneldeki yerel mail sunucusunu denedim bağlandı ama bu sefer mail atmıyor
Hosting paketimde benim de çözemediğim bir sorun. Firmanın mailleri farklı bir sunucuya bağlı. Site farklı bir hosting paketinde. Smtp ne ayar kullanirsam hangi sistemi denersem deneyeyim hata veriyor. Sadece Cpanel Web mail kullanabildim. O da mail düşme sorunu oluyor. Çözüm varsa rez.
Merhabalar,
Kurumsal mail kullaniminda Sorun yasamamak için harici mail servislerini kullanmayı tercih ediyoruz.
Aylık ödemesi olmayan Yandex,MailRu ile aylık ödemeli olan servisler Google,Microsoft gibi global servisleri kullanabilirsiniz.
Kurulum ve destek ihtiyacınız varsa iletişime geçebilirsiniz.