dranov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapıda ödeme ile ilk kez sipariş veren müşterileri arayarak teyit alıyoruz,teyit almadan o sipariş çıkmıyor.Çoğu numara ya yanlış yada kapalı.Telefonu açıp "onaylıyorum gönderin" diyenler de almayabiliyor,hatta "sordunuz mu bana param var mı diye de gönderiyorsunuz" diyen oldu.Ama biz teyit alıp gönderiyoruz,alanlar büyük çoğunlukta,kart komisyonu vermediğimiz için daha mantıklı geliyor kapıda ödeme

Edit:Kapıda ödemesi geri dönen müşterinin hesabını kapatıyorum,bir daha sipariş almıyorum
Hocam hepsi zaten Whatsapp'tan konuşarak sipariş veriyorlar. Tek tük sadece direkt siteden sipariş verenler var. Whatsapp'tan konuşuyoruz. Adresi veriyor gönderiyoruz almıyor. Yazıyoruz kargonuz gelmiş evde yokmuşsunuz ya da şubedeymiş alabilirsiniz diyoruz. Cevap vermiyorlar. Ürün bekliyor sonra bize geri dönüyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Siparişi de verirken kırk soru cevaplıyoruz. Boş yere hem vaktimizi, hem emeğimizi hem de paramızı çalıyorlar. Bir defa birisi siteden sipariş verdi. 10-15 dakika sonra sipariş vermişsiniz şeklinde Whatsapp'tan yazdık. XX Hanım'la mı görüşüyoruz? Evet benim, siparişiniz için rahatsız etmiştik. Kapıda ödemeli sipariş vermişsiniz. Onaylıyor musunuz dedik. Hayır ben sipariş vermedim dedi biz daha cevap yazamadan engelledi.