AliBAYRAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce yolda giderken aracımın tekeri fırladı ve çamurluğum parçalandı. Buna istinaden Groupama kasko firmasına başvuruda bulundum ve 15 gün ikame araç verildi. Bu süre içerisinde kazadan 12 gün sonra kaskonun tedarikçisi tarafından ikiye katlanılmış şekilde çamurluk gönderildi. Evet şaka değil, dalga geçer gibi ikiye katlayıp göndermişler. Bu çamurluk iade edildi ve yenisi talep edildi fakat her gün türlü yalanlarla şu gün geliyor, bugün kargoya veriyoruz diyerek tedarikçi tarafından geçiştirildi. Tabii ikame aracının süresi doldu ve arabasız kaldım. Yaklaşık 2-3 haftadır arabasızım ve bu durumu kasko şirketine şikayet ettim fakat kasko şirketi her aramada tedarikçinin çamurluğu kargoya verdiğini ve ulaşacağını söylerek o da aynı yalana ortak oluyor. Sonuç olarak aracım asla yapılamıyor. Yarın artık son çare sigorta tahkime şikayette bulunacağım fakat burda da süreç 2 hafta ile 4 ay ay arasında değişiyor. Bu nasıl bir sistemdir Allah aşkına? Kaskoya para veriyorsun ve kasko görevini yerine getirmiyor. Şunu sormak istiyorum, ben bu aracı cebimden yaptırsam ve beni mağdur ettikleri için kaskoyu dava etsem hak talep edebilir miyim?
Merhabalar.

Öncelikle geçmiş olsun. Kasko sözleşmenizde belirtilen süreler aşıldı mı?
Aşıldı ise kaskoyu bırakıp aracı kendiniz tamir ettirip masraflarınızı kaskodan
alabilirsiniz.

Durum ile alakalı sigorta tahkim komisyonuna başvuru yapabilirsiniz.
Detaylı görüşmek isterseniz profilimdeki numaradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar