Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam veritabanında dolar kurunu kaydettiğiniz bir sütun yok mu? TL kısmındaki veriyi dolar kuruyla çarpıp echolarsanız istediğiniz sonucu alırsınız
Hocam şöyle:
Database'de Servisin İdsi,Sağlayıcıdaki İdsi,Api Detayları ve Servisin Sitedeki Gözüken Tutarı vb. var.

Bize örneğin Api Servis Detayı lazım burada
{"min":"1","max":"1","rate":"15.00","currency":"TR Y"} Örneğin sırasıyla Sağlayıcıdan alınan minimum değeri max değeri,tutarı ve para birimi olarak yer almakda örneğin bu Türk Lirası olduğunu ve 15 TL'den aldığımızı görebiliyoruz.

{"min":"100","max":"100000000","rate":"5","currenc y":"USD"} Örneğin bundada Dolarla alınmış minimum değeri 100 max değeri de 100000000 bu olduğunu görebiliyoruz.

Bizler sadece bunları görüyoruz.Örneğin Currency olarakdan özel yer yok sadece api detail kısmında bunlar var.

Ben şimdi nasıl sistem yapıp buradaki "currency":"USD" olan servisleri alış fiyatıyla çarpıp gösterebilriim?

Hem services price kısmında sitedeki fiyatı yazıyor