Merhaba, genelde kali linux siber güvenlik için uğraşan insanlar tarafından kullanılıyor ve büyük ihtimalle nmap, dirbuster vs vs gibi şeyleri de biliyorsunuzdur yada nasıl kullanılacağını internetten bir şekilde halledersiniz diye böyle bir başlık açtım. İstediğim şey bu araçların nasıl kullanıldığında dair video çekmeniz, montaj gerekliyse her şeyi halledip bana videonun son halini göndermeniz. Eğer ilgileniyorsanız detaylı yazıyorum
İş teklifi:
Merhaba, siber güvenlik ile ilgili blog açtım, bunun youtube kanalında bu tür paylaşımlar yapmaya karar verdim, bunun için bu tarz videolar çekebileceklere teklifte bulunmak istiyorum. Yapacağınız şey bu tür araçların nasıl kullanıldığını anlatan, açıklayıcı videolar çekmeniz. Tercihim kameranızın açık olması fakat kamerasız çekmek istersenizde tamam fakat tercihim kameralı. Ardından bir aracın nasıl kullanıldığını anlatmanız.
Dikkat edilmesi gereken şeyler:
siber güvenlik blogumuz için çektiğimizden dolayı bir şekilde video içinde siteyi açmanız, bahsetmeniz vs vs gerekiyor, ayrıca video sıfırdan bu blog için çekilmeli
kameralı olması tercihim fakat kamera kullanmak istemiyorsanızda sorun değil (gelen teklifleri değerlendireceğim eğer başkası ile anlatımı aynı ise kameralı olanı tercih ederim)
video 1080p olmalı daha düşük kalitede çekmeyin lütfen,
video düzenleme gerekiyorsa yapıp son halini gönderin lütfen, ben bana gönderdiğiniz videoyu direkt youtube yükleyeceğim
mümkünse ayda 10 - 30 video bekliyorum . NOT: KESİNLİKLE VİDEOLAR BU KANAL İÇİN 0 DAN ÇEKİLMELİ
çok fazla blogun linkini yazdım, reklam gibi anlaşılmaması için linkini yazmıyorum, ilgilenenler video başı istediği ücreti, kameralı kamerasız olduğunu, aylık yapabileceği video sayısını yazabilirse sevinirim
ÖDEMEK İSTEDİĞİM 5-10 DAKİKALIK VİDEO BAŞI ÜCRET: 50 TL
ticaret puanı 30 ve üzeri yazarsa sevinirim