ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese iyi geceler.

Sayın @GuvenHost ; ve @NacssHost ; bu konya diğer Mod arkadaşlarım özellikle benim ilgilenmemi istediler. Sebebi muhtemelen 2004 yılından beri verimerkezi tarafında aktif çalışan, donanıma dair ürünlerin ne tarz tüketimler yapabileceğini , maliyet hesaplamasını en iyi şekilde tahmin edebileceğimden yanadır. Bu sebepten konuda şu saatten sonra sadece belirttiğim hususlarda bilgi vermenizi rica ediyorum.

1. Olarak hizmeti vermerkezine ne zaman tam olarak yerleştirildi ? Teslimat ve kurulum ( Aktif edilmesi ) ne zaman yapıldı ? @GuvenHost; @NacssHost ;

2. Olarak alınan hizmetler de gördüğüm kadarı ile Yarım Kabin , /26 IP ( Sonradan sanırım /27 olmuş ) , 300Mbit Internet doğrumudur ? @GuvenHost; @NacssHost ;

4. Alım esnasında Saldırı vs. gibi koruma üzerine görüşmeniz olmadı ? @GuvenHost; @NacssHost ;

5. Borcu olmaksızın, cihazı almaya gelecekleri zaman teslimatı 5 GÜN sonra yapabileceğinizi belirttiniz sanırım @NacssHost ; ?

6. 15 Günlük kullanımda kullanılan ürünler icin 4 Amper tükettiğini belirrtiğiniz cihazları bana marka model , ve config yapısı ile iletirmisiniz ? @GuvenHost; @NacssHost ; Tekil PDU yada kisiye özel kabinin PDU çıktı verisini bana son 1 ay 'a göre iletirmisiniz gün gün olacak sekilde.

7. Son olarak ilgili kişi / firmanın RAM ile alakalı olarak kargo takip kodunu benimle özelden paylaşırmısınız ? @NacssHost ;

İki tarafta sadece belirttiğim detayları aynı özveri ile madde madde yazarsa çok memnun olurum.
Merhaba Sayın @ServerPark;

İlettiğiniz soruları madde madde olacak şekilde elimizde bulunan veriler ve kanıtlar ile birlikte tarafınıza özel mesaj yoluyla iletmiş bulunmaktayız, aklınızda takılan bir şey veya sormak istediğiniz farklı bir konu/kanıt olursa eğer kontrol sağlanarak tarafınıza dönüş sağlanacaktır.