Kalender_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Online arbitrage için : Eğitimlerinde A sitesinden- herhangi bir Amazon pazaryerinden ya da X toptancısından 5$'dan al Amazon Amerika, Canada-Uk ya da ilgili pazar yerinde 20$'dan sat, karın x$ (Rakamlar tamamen uydurmaca örnek vermek için yazdım) ... gibi kulağa hoş gelen şeyleri anlatan ama olası risklerden bahsetmeyenlerle ilgilenmeyin. Direkt kapatın sekmeyi.

Herhangi bir ürünün yetkili satıcısı değilseniz o ürün için her zaman belirli riskler vardır. Marka sizi listeden attırabilir, Yetkili satıcılar keza sizi şikayet edip liste dışı edebilir. Davalık olabilirsiniz, stoklar elinizde kalabilir, suspend olabilirsiniz vs. vs... Amazon'da Arbitrage yapanların hepsi mi yetkili satıcı peki ? Değil ama sizin, bu işe girmek isteyen birinin bu riskleri öğrenmesi bence çok önemli. Çok detaylı ürün araştırması ile bu risk %5 bile olsa bu durum her zaman göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

muhammetusta'yı biliyorum diğer hizmet verenler hakkında bir fikrim yok. muhammetusta Youtube'da Private Label ile ilgili kaliteli bilgiler veriyor eğitimi de kaliteli olabilir.
Teşekkürler yorumunuz için.
Evet risk var ancak çoğu belirttiğim danışmanlık firması bu riskleri göze alacağız ona göre işlem yapacağız dediler.
Dikkatli olunca sıkıntı çıkacağini sanmıyorum açıkçası.
Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.
Privite label biraz zor bir iş modeli tercihim online arbitrage veya retail arbitrage tarafında olacak gibi.
Diğer firmalar arasında erdemarslanamazon daha fazla dikkatimi çekti.Tercihim hangisinden yana olur bilmiyorum.
Mzn de olabilir bir fikrim yok o yüzden sizlere danışmak istedim.
Tekrardan teşekkürler.

mansken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam amorti eder etmesine ama ben bu tarz işlerde garanti verilmesini doğru bulmuyorum. Ticaretin garantisi hiçbir zaman yoktur. Bu cümleyi kullananlardan kaçıyorum genelde
Hocam tekrardan selam yukarıda yazmıştım sizce bunu diyen firmadan uzaklaşmalı mıyım?
@mansken;